Aktualne novice v času širjenja koronavirusa

S ciljem, da skupaj prispevamo k preprečitvi množičnega širjenja koronavirusa, smo v menjalnici sprejeli dodatne preventivnje ukrepe. Pomembno je, da vsi sledimo varnostnim napotkom NIJZ, da dosledno izvajamo higijenska navodila in tako v izogib tveganju poskrbimo za lastno varnost ter zdravje, s tem pa tudi za varnost in zdravje drugih. Tako zapiramo naše menjalno mesto na Mednarodnem mejnem prehodu Obrežje. Menjalnica v Brežicah bo zaenkrat odprta od 07.00 do 14.00 ure.

Varnostni ukrepi, kot jih priporoča NJIZ v gradivih, ki so objavljena na spletni strani, veljajo tudi za naše stranke. Ni odveč tudi vsakokraten premislek o potrebnosti odhoda na/v prostore, kjer je več ljudi, zato je v takem primeru potrebno odgovorno ravnanje, kot ga priporoča NJIZ. V primeru, če smo oz. sumimo, da smo zboleli za koronavirusom, moramo nujno ostati doma in stopiti v stik z zdravnikom, ki bo ustrezno obravnaval naše stanje.

Zaradi varnosti svojih stank ter zaposlenih, budno spremljamo razmere in bomo o vseh spremembah svoje stranke v bodoče sproti obveščali.

Kolektiv menjalnice Ažur

1243329navodila_higiena-kaslja_0navodila_higiena-rok_zdravstveni-delavcikoronavirus8
© 2017 darsad.net | O piškotkih